Drobečková navigace

Úvod > Škola > Aktuality > Tvorba jídelního lístku

Tvorba jídelního lístku



  • Obědy č. 1 (které mají všichni žáci každý měsíc automaticky přihlášené) jsou zaměřeny na plnění spotřebního koše, kdy se musíme striktně držet vyhláškou o školním stravování a zařazovat tak do jídelníčku i méně populární jídla jako jsou luštěniny či ryby.  Výhoda pravidelného odebírání  této kategorie obědů spočívá v pestrosti, vyváženosti a zdravosti vařených jídel. 
  • Ten, kdo však není úplně vyhrazen na zdravou a vyváženou stravu, si může kdykoliv zvolit druhou variantu - obědy č. 2, které jsou více „masové“ a zaměřené pro větší jedlíky. Neřídíme se zde žádných příkazů či doporučení, ale toho, aby Vám CELKOVĚ CHUTNALO. 

Věříme, že po přečtení těchto řádků více pochopíte způsob sestavování našeho jídelního lístku.